وبلاگ - آخرین اخبار
دکوراسیون نئوکلاسیک چیست

10 سبک دکوراسیون داخلی

10 سبک دکوراسیون داخلی

10 سبک دکوراسیون داخلی | شرکت امنا در سال 1396 در شهرستان آمل تاسیس شده است و با کادری مجرب با سابقه درخشان با تکیه بر اصول و مبانی مهندسی در زمینه طراحی و اجرا از صفر تا صد در خدمت شما هموطنان و کار فرمایان عزیز می باشد .

10 سبک دکوراسیون داخلی

10 سبک دکوراسیون داخلی

1 سبک دکوراسیون داخلی مدرن

یکی از مهم ترین سبک های دکوراسیون داخلی، سبک مدرن است. پیش از این در مطلبی با عنوان «سبک مدرن و نشانه های آن در طراحی منزل» در رابطه با این سبک گفته ایم که  تأکید این سبک بر فرم های شسته رفته، الگوهای معاصر، مصالح طبیعی و یک جریان یکپارچه بین فضاهای داخلی و خارجی، ترکیبی از آسایش واقعی و شیک بودن به ارمغان می آورد. ظاهر این سبک بین طبیعت و تصنع یعنی آنچه به صورت طبیعی در دنیا وجود دارد و آنچه ساخته ی دست بشر است پل می زند. برای آشنایی کامل با سبک مدرن، این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

2. سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک

سبک کلاسیک، در واقع یکی از پرطرفدارترین سبک های دکوراسیون داخلی منازل ایرانی است که خیلی از ما به خوبی با آن آشنا هستیم. پیش از این در مطلبی با عنوان «رموز سبک کلاسیک، قدیمی اما پرطرفدار!» در رابطه با این سبک گفته ایم که سبک کلاسیک (سنتی غربی)، از مبلمان آنتیک گرفته تا پارچه‌های گل‌دار چاپی، گاهی به‌عنوان یک سبک قدیمی و منسوخ شناخته می شود. اما چنین چیزی درست نیست. اگرچه ظاهر این سبک طراحی داخلی الهام‌گرفته از گذشته است، اما واقعا هدفش راحتی در خانه است. همه عناصر حسی آشنا دارند و به شیوه‌ای درست در جای خود قرار گرفته‌اند.

برندهای معتبر در این حوزه

در یک طراحی سنتی همه چیز از مبلمان گرفته تا محل قرارگیری مبل‌ها در تعادل است. مبلمان تمایل دارد تا در یک چیدمان رسمی قرار گیرد تا دیگران در آن به گفتگو دعوت شوند و در امتداد محور اتاق قرار گیرد. البته دلیلی ندارد که در این سبک همه‌چیز در هماهنگی باشند، اما این سبک مناسب کسانی نیست که به ناهماهنگی و شیوه‌های تلفیقی علاقه دارند.

اگرچه نباید خیلی از تقارن دور شوید، اما راه‌های زیرکانه‌ای وجود دارند که فضای خانه را از داشتن جلوه‌ای ایستا دور می‌کنند. یک آینه مرتفع در مقابل دیوار قرار دهید، آثار هنری را به صورت گروهی بر روی دیوار نصب کنید تا حس حرکت ایجاد شود، و یا یک میز در کنار صندلی دسته‌دار قرار دهید. در این اتاق شکل نامنظم فرش اتاق را از حالت خشکی در آورده و به آن انرژی بخشیده است.

3. سبک مدیترانه ای برای دکوراسیون داخلی منزل

سبک مدیترانه را نیز می توان به عنوان یکی از ساده ترین و در عین حال متفاوت ترین سبک های دکوراسیون داخلی دانست. بر اساس مطلب «سبک مدیترانه ای با رنگ و بافت های هیجان انگیز» این سبک شادترین و جسورانه ترین سبک برای طراحی داخلی منزل است. در این سبک تلفیق رنگ ها و بافت ها حرف اول را می زند. چیزی که در این سبک معماری داخلی بیشتر به چشم می خورد استفاده از رنگ های خالص است.

اگر قرار است از رنگ زرد استفاد شود، این رنگ دقیقا خورشید را مهمان فضاهای داخلی خانه شما می کند. آبی ها نیز به همین شکل، رنگ های آبی که در این سبک استفاده می شوند شما دقیقا یاد دریا می اندازد. طراحی فضاهای بیرونی که به این سبک دیزاین شده اند، شما را به عمق آرامش می رسانند.

4. سبک ساحلی در دکوراسیون داخلی

سبک ساحلی را نیز می توان به عنوان یکی از بهترین سبک های دکوراسیون داخلی در مناطق گرمسیری معرفی کرد. بر اساس مطلب «سبک ساحلی خنک برای تابستان گرم» اگر بخواهیم خیلی دقیق باشیم می‌توانیم بگوییم که سبک ساحلی بسته به مکان خانه، سبکی بسیار شخصی است، سبکی که احتمالا وقتی به «خانه‌های کنار ساحل» فکر می‌کنیم به ذهن‌مان می‌رسد. روشن و خنک، با پالت رنگی الهام‌گرفته از شن و حلزون‌ها، و نیز دریا و آسمان، که در همه جای آن نشانی از تابستان حضور دارد.

سبک ساحلی بیش‌تر از این‌که بخواهد همه جزئیات را از ساحل الهام بگیرد، به‌دنبال خلق یک حال‌وهوای ساحلی است. یک فضای ساحلی، راحتی، آسودگی، و احساسی از ساحل را برمی‌انگیزد. شما حتی اگر کیلومترها از ساحل دور باشید هم می‌توانید از چنین سبک طراحی داخلی در فضای خانه‌یتان استفاده کنید.

5. سبک های دکوراسیون داخلی: سبک بالیوودی

سبک بالیوودی برای عاشقان بالیوود و سینمای هند انتخاب فوق العاده ای است! پیش از این در مطلبی سبک بالیوودی را معرفی کرده‌ایم و گفته ایم که با شنیدن نام بالیوود ناخودآگاه فیلم های هندی پر رزق و برق، رنگی و بسیار شاد در ذهنمان تداعی می شود. سبک بالیوود در طراحی داخلی نیز دقیقا القا کننده همین حس ها در فضای خانه است.

از آن جایی که فرهنگ هندی به فرهنگ ایرانی نزدیک است استفاده از عناصر، وسایل و به طور کلی اصول طراحی هندی می تواند با ذوق و سلیقه ایرانی هم خوانی داشته باشد. در این جا به شما می گوییم اگر فردی هستید با روحیات شاد و پر انرژی و دوست دارید طراحی داخلی منزلتان نیز همین انرژی و نشاط را به اعضای خانواده انتقال دهد آشنایی با این سبک و رنگ های آن را به شما توصیه می کنیم.

6. سبک روستیک در دکوراسیون داخلی

سبک روستیک مدت هاست که با اقبال بسیار خوبی رو به رو شده و افراد بسیاری برای دکوراسیون داخلی منزل خود از آن استفاده می کنند. در مطلب «سبک روستیک را به معماری داخلی منزل خود بیاورید!» گفته شده که سبک روستیک شاهدی بر این مدعا است که همه چیز دوباره تکرار می شود. نیاکان ما شاید هرگز تصور نمی کردند آنچه را که آنها برای ساخت و ساز خانه و محل زندگی شان و رفع نیاز هایشان استفاده می کنند، روزی تبدیل به مد روز و یکی از سبک های دکوراسیون داخلی شود.

سبک روستیک با ریشه های بی تکلفش، اشکال و بافت های ارگانیکش و گرما و صمیمیت طبیعی اش به همان اندازه که در خارج از شهرهای بزرگ پرطرفدار است، در داخل آن ها نیز نفوذ کرده و جایگاه ویژه ای دارد. فضاهای داخلی روستیک حسی از ارتباط با گذشته دارند که به سختی می توان در برابر آن تاب آورد. آنها فضاهایی صادقانه و بی تکلف، طبیعی و یادآور گذشته ی ساده ی ما هستند. در جهانی که همه چیز مجازی است، سبک روستیک آشکارا و شجاعانه واقعی است.

بر اساس این مطلب، ویژگی های کلی سبک روستیک را می توان در این عناوین خلاصه کرد:

  • تیرهایی با برش های ناهموار
  • اشکال و فرم های ارگانیک
  • مصالح هواخورده و قدیمی
  • رنگ های گرم خاکی
  • اشیای تغییر کاربری داده شده
  • پارچه های بافتنی
  • عناصر الهام گرفته از طویله
  • ارتباط با فضاهای بیرونی

منزل خانم لشگری
عرفان شریف نژاد: عکاس

7. سبک های دکوراسیون داخلی: صنعتی

سبک صنعتی خانه با وجود تنوع و جذابیت بالایی که برای خانه شما ایجاد می کند، هزینه بسیار هم و مقرون به صرفه ای را نیز به دنبال خواهد داشت. در توضیح کامل این سبک معماری داخلی می تواتیم به مطلب «سبک صنعتی، سبکی ارزان اما بسیار شیک!» اشاره کنیم. بر اساس این مطلب شاید بتوان ریشه شکل گیری سبک صنعتی را رونق طراحی صنعتی در سال های اخیر دانست، چیزی که در پی تلاش برای تبدیل کارخانه ها، انبارهای قدیمی و همین طور ساختمان های متروک به فضاس مفید شهری شکل پیدا کرد.

سبک طراحی داخلی صنعتی دارای حالتی کاری است که موجب درگیر شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن احساسات شما می شود و از آنجایی هم که از مصالح ساده ‌ای در آن استفاده می گردد، می ‌تواند تا جای ممکن کم‌ هزینه اجرا شود. این سبک با کاهش دادن همه چیز تا اصل و اساس خود، هماهنگی زیبای کاربری و فرم خالص را به نمایش می ‌گذارد. سبک صنعتی، از جمله سبک های دکوراسیون داخلی است که حالتی بی ‌تظاهر و ساده دارد و به همین دلیل هم انتخاب شیک و منحصر به فردی به حساب خواهد آمد.

از ویژگی های این سبک می توان به این موارد اشاره کرد:

  • استفاده از وسایل کاربردی
  • انتخاب رنگ های مناسب مثل خاکستری، قهوه ای و…
  • استفاده از فضای باز
  • استفاده از متریال فلز
  • وسایل تزئینی مناسب
  • معماری قابل مشاهده

8. سبک دکوراسیون داخلی تلفیقی

سبک تلفیقی، سال هاست که با اقبال خیلی خوبی رو به رو شده و در بسیاری از خانه های ایرانی جا گرفته است. در مطلب «سبک تلفیقی، معماری بی قانون!» گفته شده است که سبک تلفیقی به دلیل ماهیتش تعریف روشن و مشخصی ندارد. اما شاید بتوان گفت که ترکیب ماهرانه انواع سبک های دکوراسیون داخلی با یکدیگر، جامع ترین تعریف سبک تلفیقی است. این سبک مانند سبک‌ مدرن، روستیک و یا کلاسیک به سرعت قابل تشخیص نیست.ولی در عوض آن فضای داخلی کاملا منحصر به فردی را ایجاد می کند که تماما متعلق به شخص مالک است و کس دیگری نمی توان ادعایی بر آن داشته باشد، چرا که تماما با سلیقه خود مالک به وجود آمده است.

حس راحتی و آرامشی که در فضاهایی به سبک تلفیقی وجود دارد به این دلیل است که مبلمان ها و همه عناصر موجود در فضاهای داخلی آن بدون هیچ گونه قضاوتی و صرفا به دلیل همنشینی های زیبا و دل نشینی که با یکدیگر دارند، در کنار هم قرارداده شده اند، ممکن است هر کدامشان متعلق به یک سبک معماری خاص باشند، مثلا پرده ها به سبک کلاسیک، مبلمان روستیک و حتی فرش های مدرن باشد.

9. سبک دکوراسیون داخلی آرت دکو

سبک آرت دکو یکی از متفاوت ترین سبک های دکوراسیون داخلی برای آن دسته از افرادی است که به دنبال خانه هایی جذاب و منحصر به فرد هستند. در مطلب «دیزاینی براق و خیره کننده به سبک آرت دکو» گفته ایم که  اگر از کسانی هستید که دوست دارید جواهرات تان پر زرق و برق و برجسته جلوه کند، عاشق گذراندن تعطیلات در هتل های لوکس و باشکوه هستید، تمایل دارید در مهمانی ها بدرخشید و رنگ زرد فرنگی (کروم رنگ) را می پسندید، مطمئنم سبک آرت دکو بهترین انتخاب برای طراحی معماری داخلی منزل تان خواهد بود. بر اساس این مطلب می توان برخی از مهم ترین ویژگی های این سبک را در چنین عناوینی خلاصه کرد:

  • نورپردازی خاطره انگیز
  • هندسه قوی
  • سطوح براق
  • پارچه های پرپپشت
  • طراحی داخلی سیاه و سفید
  • مبلمان لاک خورده
  • مبلمان آینه کاری شده
  • تقارن در طراحی و دیزای

10. سبک دکوراسیون داخلی شابی‌شیک

اصول اساسی سبک دکوراسیون شابی‌شیک بر پایه طبیعی بودن، قدمت، صمیمت در چیدمان، راحتی و سادگی بنا نهاده شد. در لغت کلمه شابی (Shabby) به معنی کهنه، قدیمی و نخ‌نما شدن است و شیک (chic) به معنی شیک و برازنده است. استایلی که زیبایی را در اشیایی می‌بیند که سالیانی را پشت سرگذاشته‌اند، کهنه شده‌اند، ولی به زیبایی کهنه شده‌اند رنگ‌های تند آن‌ها ملایم و مهربان شده و خراش‌ها و لکه‌هایی بر سطوح آن‌هاست که گذر زمان را نشان می‌دهد و می‌توان گفت سال‌ها استفاده، آن‌ها را فروتن کرده است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button